Geile verhalen

Toyboy Gezocht! Geile MILF zoekt sex met toyboy

Dit is het verhaal van Paul als toyboy. Paul was altijd al aangetrokken geweest tot oudere werkende vrouwen. Het idee van een ontmoeting met iemand die een veel hogere functie bekleedde dan hijzelf spookte altijd ergens in zijn hoofd rond. Daar kwam nog bij dat hij nooit echt veel geluk had met meisjes van zijn eigen leeftijd, zo in hun late tienerjaren, en voelde zich ook niet echt door aangetrokken tot hen.

Toyboy gezocht voor mijn MILF stiefmoeder

Paul ging bij zijn moeder inwonen toen zijn ouders uit elkaar gingen. Zijn vader, inmiddels met nieuwe partner, ging in het oude familiehuis wonen. Na een paar jaar vond hij het wel eens tijd dat Paul zijn vaders nieuwe vriendin, die zijn vrouw zou worden, eens moest ontmoeten.

Toen de dag steeds dichterbij kwam dat Paul oog in oog zou komen te staan met zijn stiefmoeder, stelde hij zich voor hoe ze eruit zou zijn maar de werkelijkheid was echt heel anders dan dat hij hem voorgesteld had….

ze was een opvallend rijpe blondine van midden 40, met lang en glad haar, lang lichaam met nog langere benen en toch wel redelijk grote borsten.

Hij dacht dat zulke grote alleen bij sexy secretaresses in pornofilms voorkwamen.

De eerste ontmoeting met mijn stiefmoeder

De eerste ontmoeting verliep goed en na een tijdje werden ze vrij goede vrienden en Paul bleef regelmatig bij hen thuis waar hij zijn jongere stiefbroertje paste.

Hoe vaker hij er kwam, hoe vaker Paul zichzelf verwende met de gedachte dat zij hem plezierde. Toen Paul een keer aan het oppassen was kreeg hij de gedachte om eens de kamer van zijn stiefmoeder in te lopen om te zien wat ze eigenlijk onder die goed gestylede outfits droeg.

Hij sloop de kamer in en direct kon hij de onmiskenbare geur van haar parfum roken die zijn lid gelijk liet steigeren. Hij liep gelijk naar de plek waarvan hij dacht dat ze daar haar ondergoed zou bewaren.

Haar slipje als souvenir

Toen hij de lade opende, had hij gelijk beet. Hij vond talloze jarretels en slipjes in allerlei kleuren en stijlen.

Hij realiseerde zich plotsklaps dat hij misschien niet snel weer zo’n buitenkans kreeg en hij besloot om een slipje mee te nemen als souvenir.

uiteindelijk koos hij voor een zwart slipje en vluchtte hij snel de kamer uit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *