Geile verhalen

Ontmaagdingsverhalen: Mijn eerste keer seks

Om een vriendje of vriendinnetje te hebben op de middelbare school is heel cool. Natuurlijk lopen er altijd een paar tussen met een slechte reputatie, dat zijn dan ook vooral de meiden die vaak slet genoemd worden.

Het is wel zo dat sletterige meiden populair zijn en veel aandacht krijgen omdat jongens daar vrij makkelijk iets voor terug krijgen. Al willen ze absoluut geen slet genoemd worden, toch zijn ze dat meestal wel.

Dan heb je nog jocks, die zijn misschien wel het ergste van allemaal. Zodra er drank in gaat veranderen ze van brave sportmeiden tot de ergste soort sletten die er zijn. Zo dronken dat ze niet meer weten dat ze het bed met iemand gedeeld hebben. Je kan beter wegblijven van jocks, van dit soort meiden komen vaak problemen.

Dan is er nog een groep over, de meiden die maagd zijn en heel graag geneukt willen worden maar dat geluk nog niet hebben gehad. Dit soort meiden kunnen helemaal wild worden en omgetoverd worden tot godinnen als je het juist aanpakt. Dit soort meiden willen heel graag maar zijn vaak te verlegen om stappen te zetten.

Nog steeds maagd…

Mijn vriendin en ik zijn beiden nog zo maagd als het maar kan. Wat we tot nu toe met elkaar hebben gedaan is zoenen. Eerst was het gewoon rustig zoenen, toen we hier steeds meer ervaren mee werden en elkaar beter leerde kennen gingen we over op tongzoenen. Dit was al gelijk een hele spannende stap.

Na een tijdje hadden we het tongzoenen (naar ons idee) best goed onder de knie. Soms zitten we 15 minuten achter elkaar te tongzoenen. Als ik mijn vriendin zoen hou ik er best van om een stapje verder bij haar te gaan. Heel soms dan laat ze het toe dat ik mijn op haar shirt leg op de hoogte van haar borsten.

Er zit niet veel vaart in, ik mag namelijk nog steeds niet mijn handen op haar blote borsten leggen. We doen dingen in een heel rustig tempo, aangezien we nog wel moeten leren hoe het hele sexleven in elkaar zit. Beiden zijn we erg verliefd, dus dat zit in ieder geval wel goed.

Mijn moeder heeft wel eens gezegd dat je eerste liefde waarschijnlijk niet de persoon is waarmee je gaat trouwen. Op de middelbare school is het meer dat je graag een vriendje/vriendinnetje wilt omdat je hormonen dan ook flink actief zijn en nog in de ontdekkingsfase zit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *