Geile verhalen

Sex in de stilte coupé van de trein

Hi, ik ben Sjors (43 jaar). Ooit getrouwd geweest, nu vrijgezel. Geen kids. Niet echt een bijzonder leven verder totdat ik Cynthia ontmoete in de stilte coupe. Sex in de trein was voor deze ervaring met Cynthia alleen maar een natte droom. Nu doe ik bijna niet anders. Sex in de trein is nu eerder een ritueel dan uitzondering. Het is een soort fetisj geworden. Sommige gaan elke zondag naar de kerk, maar ik neuk elke zondag in de trein. De spanning om betrapt te worden brengt een flinke dosis geiligheid los. Je kan vast begrijpen wat ik bedoel. Reis je regelmatig met de trein? Dan kan ook jou dit gebeuren! Hier deel ik jou mijn avonturen met Cynthia. Lees over mijn verhaal en natuurlijk ben ik ook erg benieuwd naar jouw verhalen.

Heb je ook een trein avontuur dat je wilt delen? Reageer op dit bericht of verstuur gratis jouw verhaal. Deel je fantasie! Ik ben erg benieuwd… Gr, Sjors

Vroeger had ik nooit sex in de trein

Iedere vrijdag werkte ik op locatie voor mijn baas en dit was bijna honderd kilometer van mijn woonplaats. Telkens werd gezegd dat ze een ander zouden zoeken die dit werk ook kon maar er gebeurde maar weinig. Toen het weer tijd was om de lange reis te gaan maken stapte ik dan ook chagrijnig in de trein. Het enige geluk was dat het vakantie was voor de scholen en het was dan ook heerlijk rustig. Ik nam plaats en had zelfs het hele bankje voor mij alleen. Het zou een lange rit worden dus ik maakte mij het makkelijk en pakte mijn tablet om de tijd te gaan doden. Dit is misschien één van de sexverhalen die saai begint maar ik kan je vertellen dat ik de tablet niet lang nodig heb gehad. Al na een minuut of tien stopte de trein en zie ik een mooie brunette instappen. Ze zag dat ik keek en ik wendde dan ook maar snel mijn hoofd af en ging weer verder met mijn tablet. De brunette kwam mijn wagon binnenlopen en ging tegenover mij zitten. Dit was vreemd aangezien er plek genoeg was. Ze groette mij en ik probeerde net te doen of ze mij net niet had zien gluren en ik groette terug. De dame slaakte een diepe zucht en vroeg of ik ver moest. Weer haalde ik de tablet voor mijn gezicht weg en ik zei haar dat ik een baas had die vervelend was en die mij iedere vrijdag uren liet reizen. Bij het meisje was het niet de baas die haar ver liet reizen maar haar vader. Ze moest naar haar oma om die een paar uurtjes gezelschap te houden. Ook dit was bijna twee uur reizen. Ze vertelde dat ze veel liever iets anders had gedaan. Ik lachte wat en zeiden dat we beiden dan geen leuke dag tegemoet gingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *